Inschrijven Culinair Weekend

Je kan je inschrijving voor het culinair weekend hier online doorgeven

 

 

Oktober is in onze school traditiegetrouw de maand van het culinair weekend. Op zaterdag 5 oktober en zondag 6 oktober 2019 is het dan ook zover….
De kenners van de vorige jaren weten dat dit een weekend is om niet te missen…. Zij die nog geen kennis maakten met onze culinaire talenten, mogen deze gelegenheid zeker niet laten voorbijgaan.

Je kan zelf je menu samenstellen. Je kan kiezen uit een voorgerecht, hoofdschotel, kindermenu en een overheerlijk dessert.
Je kan ook zelf bepalen wanneer je komt eten.

 

Er zijn 4 beurten: zaterdag 5 oktober om 16u30 en om 19u30, zondag 6 oktober om 12u30 en om 17u00.

We verwachten uw bestelling ten laatste op 27 september 2019.
Op voorhand bestellen is noodzakelijk !!! Doe dit op tijd!! Bestellingen na 27/09/2019 kunnen niet meer worden verwerkt !!! De plaatsen zijn per beurt beperkt, via de website kan u de nog beschikbare plaatsen opvolgen.

Aperitief en drank zijn niet in de prijs begrepen. Alles wat in het restaurant verbruikt wordt, zal afgerekend worden aan een speciale kassa in de tent. Gelieve de kinderen geen geld mee te geven naar de school. Zoals vorig jaar bestaat er de mogelijkheid om ter plaatse tijdens het culinair weekend te betalen met bankcontact.

Wat we nu reeds willen meegeven is dat er, zoals vorig jaar, voor de kinderen een kleurwedstrijd is. Vraag, als je aan tafel gaat, voor de kinderen de kleurplaat en kleurtjes. Deze kan dan afgegeven worden aan de kassa. Later zal door ‘een onschuldige hand’ de trekking, per leeftijdsgroep, worden gehouden en kunnen de kinderen zo een prijs winnen.

Net zoals vorig jaar zal er zaterdag na elke eetbeurt een optreden voorzien worden in het praatcafé. Dit jaar hebben we de akoestische ensemble “Bucket List” uitgenodigd. Op zondag zal er een ballonnenact voor kinderen plaatsvinden tussen de eerste en de tweede beurt. Programmatie vind je op de flyer in bijlage.


De opbrengst van het culinair weekend zal gebruikt worden voor de inrichting van de nieuwe kleuterschool.

Wij hopen dat U, uw familie en vrienden, er bij zullen zijn en dat u een aangename en smakelijke dag zult beleven…..


Tot dan en alvast bedankt.

De ouderverenigingStartpagina
Schooljaar: 
2019-2020

Reacties

zin om te helpen en te komen eten

Reactie toevoegen