Culinair weekend 2018

Online inschrijven

 

Oktober is in onze school traditiegetrouw de maand van het culinair weekend. Op zaterdag 6 oktober en zondag 7 oktober 2018 is het dan ook zover….

 

                              

De kenners van de vorige jaren weten dat dit een weekend is om niet te missen…. Zij die nog geen kennis maakten met onze culinaire talenten, mogen deze gelegenheid zeker niet laten voorbijgaan.

 

Je kan zelf je menu samenstellen. Je kan kiezen uit een voorgerecht, hoofdschotel, kindermenu en een overheerlijk dessert. De bestellijst vind je als bijlage.

Je kan ook zelf bepalen wanneer je komt eten. Er zijn 4 beurten: zaterdag 6 oktober om 16u30 en om 19u30, zondag 7 oktober om 12u30 en om 17u00.

 

We verwachten uw bestelling ten laatste op 28 september 2018.

 

Bestellen kan bij voorkeur via de website: www.sintjozefschool-emblem.be of u kan de bestelling in de school bezorgen (Kloosterstraat 1, 2520 Emblem).

LET WEL ! Op voorhand bestellen is noodzakelijk !!! Doe dit op tijd!! Bestellingen na 28/09/2018 kunnen niet meer worden verwerkt !!! De plaatsen zijn per beurt beperkt, via de website kan u de nog beschikbare plaatsen opvolgen.

 

Aperitief en drank zijn niet in de prijs begrepen. Alles wat in het restaurant verbruikt wordt, zal afgerekend worden aan een speciale kassa in de tent. Gelieve de kinderen geen geld mee te geven naar de school. Zoals vorig jaar bestaat er de mogelijkheid om ter plaatse tijdens het culinair weekend te betalen met bankcontact.

 

Wat we nu reeds willen meegeven is dat er, zoals vorig jaar, voor de kinderen een kleurwedstrijd is. Vraag, als je aan tafel gaat, voor de kinderen de kleurplaat en kleurtjes. Deze kan dan afgegeven worden aan de kassa. Later zal door ‘een onschuldige hand’ de trekking, per leeftijdsgroep, worden gehouden en kunnen de kinderen zo een prijs winnen.

 

 

Wij hopen dat U, uw familie en vrienden, er bij zullen zijn en dat u een aangename en smakelijke dag zult beleven…..

 

Tot dan en alvast bedankt.

 

Het oudercomité

Startpagina
Schooljaar: 
2018-2019

Reacties

Bij de online inschrijvingen staat zondag 8 oktober om 17 u ipv 7 oktober.

Onze bestelling is afgewezen omdat het niet digitaal was nu kunnen we niet komen door deze stome fout van de school ORGANISATIE IS BELANGERIJK

Oei wat erg

Meester ward aan het plaagen hihi

Reactie toevoegen

éénmalige controle om zeker te zijn dat je geen spammer bent
Image CAPTCHA