De schoolbus

Het is nog volop vakantie.  Een bericht van de school verwachten jullie dus helemaal niet.  Ik heb echter een spijtige mededeling.
Vanaf  volgend schooljaar zal er geen schoolbus meer zijn.  De herstellingskosten om de bus door de controle te krijgen, lopen zo hoog op dat ik in samenspraak met het schoolbestuur besloten heb om de schoolbus definitief af te schaffen.  Juist  40 jaar heeft onze school een eigen schoolbus gehad.  Het was een moeilijke beslissing maar we hebben uiteindelijk de knoop doorgehakt.
Ik begrijp dat hierdoor sommige gezinnen in de problemen komen.  Ik hoop echter dat jullie onze keuze begrijpen en dat jullie blijven kiezen voor onze school. Onze school biedt immers kwalitatief onderwijs. Dat is toch het belangrijkste van allemaal!!
Ik wil graag samen met jullie zoeken naar oplossingen om jullie kinderen bij ons op school te krijgen. In de loop van de maand augustus heb ik een afspraak met onze verzekeringsagent om te zien wat er op dit vlak mogelijk is.
Aan de ouders die hun kinderen met de auto naar school brengen, zou ik willen vragen of zij bereid zijn om evt. kinderen uit de buurt (die anders met de schoolbus komen) mee te nemen?
Ik ben ervan overtuigd dat we tot een oplossing kunnen komen als we SAMENWERKEN.
Jullie kunnen mij altijd mailen via  dir@sintjozefschool-emblem.be


Met vriendelijke groeten,
Adelheid Fierens

Startpagina
Schooljaar: 
2011-2012

Reactie toevoegen

éénmalige controle om zeker te zijn dat je geen spammer bent
Image CAPTCHA